Justin Bieber zegt sorry tegen Marilyn Manson

De zanger heeft de ruzie bijgelegd...

Vorige week haalde Marilyn Manson flink uit naar Justin Bieber, maar de beef is opgelost. Heb je het gemist? Het zit zo:

Justin Bieber heeft in zijn nieuwe ‘Stadiumtour’ merch bij de H&M een T-shirt laten ontwerpen met daarop de foto van Marilyn. Hij zou deze foto ongevraagd hebben gebruikt en op de achterkant de tekst ‘Bigger Than Satan’ hebben gezet. Marilyn was hier niet van gediend en noemde Biebs ‘een arrogant strontjoch’.

Justin zou hierop hebben gezegd dat hij ervoor heeft gezorgd dat Marilyn Manson juist meer aandacht heeft gekregen.Marilyn was hier op z’n zachtst gezegd niet blij mee en eiste dat hij de opbrengst van de verkochte T-shirts zou krijgen… Oeps!

Maar goed nieuws; de beef is over! Justin heeft inmiddels sorry gezegd en netjes alle opbrengsten van de shirts naar Marilyn overgemaakt. Marilyn heeft Justin’s excuses geaccepteerd en zei vandaag dat hij de zanger toch geen strontjoch vindt. De twee zijn weer goede vrienden en de geruchten gaan dat ze zelfs plannen aan het maken zijn om binnenkort iets samen te doen!

‘Bieber ft. Manson’.. Zie jij het zitten?

Thursday, 21. September 2017