Music Release Friday: Niall Horan, Lorde, The Weeknd & meer!

Dit zijn de nieuwste releases.

Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat er ook weer veel nieuwe releases worden gedropt! Artiesten als Niall Horan, Lorde en The Weeknd maken deze vrijdag een stuk beter met nieuw materiaal.

Niall HoranToo Much To Ask
Niall is lekker bezig, sinds hij solo ging heeft hij al meerdere hits gescoord en blijft hij ook steeds nieuwe tracks droppen. Hij timmert nog niet zo lang aan de weg als soloartiest maar we kunnen toch nu al spreken van een eigen sound. Ook in ‘Too Much To Ask’ is duidelijk de ‘Niall sound’ te horen en voelen. Job well done!

Lorde ft. Khalid, Post Malone & SZAHomemade Dynamite
De track was misschien al wat langer uit maar het is pas nu dat Lorde zowel Khalid, Post Malone en SZA bij de track heeft betrokken dat het nummer ook echt de aandacht krijgt die het verdiend. Het nummer was al heel goed maar de track krijgt echt nog veel meer dimensie en hitpotentie door deze collab.

Gucci Mane ft. The WeekendCurve
Sinds de collab met Fifth Harmony is Gucci Mane aan en nog populairder. Nu brengt hij de chille track ‘Curve’ waar niemand meer dan The Weeknd zijn zangkunsten op los laat. Met zo’n toffe collab kan het haast niet anders dan dat het een goede track is en wij kunnen je melden dat dat ook het geval is.

Luister deze tracks en andere releases van andere artiesten als Jessie J, The Killers, JP Cooper en Sia in de MTV Spotifriday playlist hieronder!Friday, 15. September 2017