Dit is alles wat je moet weten over de VMAs 2017!

  Block 28 augustus 19:00 uur vast in je agenda.

  Over twee weken is het zover, dan vinden de VMAs plaats in Californië, USA! In de show staan, naast alle mega-artiesten natuurlijk, de muziek en de videoclips uit het afgelopen jaar centraal. Wie neemt er dit jaar allemaal een felbegeerde Moon Person mee naar huis? De show wordt live uitgezonden rond middernacht op 27 augustus. Mocht je dan ‘toevallig’ slapen, geen probleem ;) Wij zenden de hele show gewoon nog een keer uit op 28 augustus om 19:00 uur op MTV!

  Aangezien wij niet kunnen wachten en jij waarschijnlijk ook niet, hebben wij alles wat je moet weten over de VMAs van dit jaar op een rijtje gezet!

  Host
  Katy Perry is de host van de avond! Deze Moon Woman gaat naast de show presenteren ook zelf optreden!
  Performances
  Naast Moon Woman Katy Perry zullen Thirty Seconds To Mars, Ed Sheeran, Fifth Harmony, Lorde, Miley Cyrus, Shawn Mendes, The Weeknd en Kendrick Lamar een nu al onvergetelijke performance geven. Dit wil je niet missen!
  Genomineerden
  De VMAs zouden natuurlijk de *VMAs *niet zijn zonder Moon Persons. Wie zijn er genomineerd in welke categorieën? Check het in de foto’s hierboven! Alvast in de mood komen? Bekijk hieronder een aantal epic optredens van vorig jaar terug.


  Tuesday, 15. August 2017