Rihanna heeft turquoise haar!

En als je het aan ons vraagt ziet het er super tof uit!

Terwijl Rihanna haar muziekcarrière even op een laag pitje heeft gezet en druk bezig is om Hollywood te veroveren met haar rol in ‘Valerian and the City of a Thousand Planets’, is ze onlangs gespot met een hele nieuwe look! We weten natuurlijk dat RiRi haar eigen stijl heeft en deze altijd rockt, maar naast haar vele tattoo’s en edgy outfits is hier ook turquoise haar bijgekomen!

De reden hiervoor is dat Rihanna eregast was bij de Kadooment Parade en het Crop Over Festival in Barbados.

RiRi postte foto’s van haar nieuwe haar op Instagram waarop ze bijna niet herkenbaar is:Rihanna is natuurlijk niet de eerste celeb die d’r haar in een toffe kleur verft. Check hieronder welke celebs dit jaar ook voor een heftige make-over gingen:

Cara Delevingne liet in mei ineens haar hoofd kaal scheren, omdat ze een statement wilde maken dat schoonheid niet altijd in mooi lang haar of make-up hoeft te zitten.
Gigi Hadid postte twee weken geleden een foto op Instagram waar ze op te zien is met roze haar!
In maart verscheen Katy Perry met kort haar én het bevalt haar zo goed dat ze nu nog steeds deze look rockt.
En laten we Lady Gaga vooral niet vergeten. Tijdens haar ‘Joanne World Tour’ onderging Lady Gaga ook een haarmetamorfose. Ze ging van lange blonde lokken naar een gekleurde schouderlengte coupe. Do / don’t?
Thursday, 10. August 2017