Waarover doet Fifth Harmony zo geheimzinnig?!

Een VMA-performance? Hun derde album?

De meiden van 5H voeren iets in hun schild en aan ons de taak om erachter te komen.. Ally, Dinah, Normani en Lauren plaatsten de laatste dagen filmpjes van secret rehearsals en teasen continu op Twitter dat er iets groots zit aan te komen, maar wat?! Een spetterende VMA-performance? Hun derde album? PLEASE TELL US!

We nemen alle mogelijkheden met je door. De meest voor de hand liggende optie is de aankondiging van hun derde album. Na het droppen van hun leadsingle ‘Down’ begin juni, is de kans groot dat het album inmiddels ready is om met de wereld gedeeld te worden. Ook gaven de meiden van 5H zelf al in een interview aan dat ze niet kunnen wachten tot het album gedropt en dat dit op korte termijn zal gaan gebeuren. YASS!

De tweede mogelijkheid is een optreden tijdens MTV VMA’s ’17, dit is een gerucht dat niet zomaar de wereld in is gekomen. Het nieuwe PR-team dat Fifth Harmony kreeg toegewezen door hun label, plaatste afgelopen week op hun website dat ze in onderhandelingen zijn met MTV over een optreden tijdens dé award show van het jaar. De meiden van 5H gooiden zelf daarna nog wat olie op het vuur door tweets en video’s rondom de VMA’s te retweeten. Zou het dan echt?!

We zullen nog even geduld moeten hebben, only time will tell us. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de musicvideo van ‘Down’!Monday, 24. July 2017