Katy Perry's album is eindelijk uit en Taylor Swift reageert op haar manier

Wat wordt Katy's volgende move?

Vandaag heeft Katy Perry na lang wachten eindelijk haar nieuwste album ‘Witness’ uitgebracht! Naast de tracks ‘Chained To The Rhythm’, ‘Bon Appétit’ en ‘Swish Swish’, zit het album vol met heerlijke tracks waar je de komende maanden zeker wel zoet mee bent ;)

Eerder hadden we je al verteld dat Katy misschien wel eindelijk op Taylor Swift reageerde met het nummer ‘Swish Swish’ en we kunnen je vertellen: TayTay heeft van zich laten horen. De zangeres heeft namelijk al haar muziek op Spotify gedropt op dezelfde dag dat Katy haar nieuwste album heeft gelanceerd. Daarnaast zijn al haar albums op iTunes afgeprijsd.

De reden van deze release is omdat het album ‘1989’ meer dan 10 miljoen albums heeft verkocht. Dat is zeker een reden voor een feestje, maar is dit niet heel toevallig? Zou dit een sneaky move zijn van Taylor om Katy’s release in de weg te zitten? Who knows… Wat we wel weten is dat we eindelijk kunnen genieten van *Katy*’s nieuwe album en de muziek van Taylor kunnen toevoegen aan onze Spotify-playlists.

Luister hieronder naar Witness en volg de live stream van Katy om het album te vieren!Friday, 09. June 2017