Brit Awards 2017: één groot feest!

  Het was gisteravond weer zover in The O2 Arena in London, een van de belangrijkste awardshows van het jaar!

  Met optredens van onder andere Little Mix, Ed Sheeran en Katy Perry genomineerden als Calvin Harris, Adele en Zayn gebeurde er genoeg tijdens de Brit Awards 2017.

  De show werd geopend door Little Mix, die hun hit ‘Shout Out To My Ex’ zongen. Voor het optreden hadden de dames zichzelf blond haar laten aanmeten en ze bewezen maar weer eens waarom zij op dat podium thuis hoorde. Grappig; na afloop van de show gaven de dames een hilarisch interview waarbij ze behoorlijk aangeschoten overkwamen. Er werd volop gelachen en gevloekt van blijdschap, de vriendschap spatte er vanaf!

  Ed Sheeran trad op met een medley van ‘Castle On The Hill’ en ‘Shape Of You’ waarbij Stormzy hem een handje kwam helpen. Ook The Chainsmokers betraden het podium om hun nieuwe single ‘Something Just Like This’ met Coldplay ten gehore te brengen. Bruno Mars bezorgde de zaal een hittegolf met zijn ‘That’s What I Like’ perfomance terwijl Katy Perry opnieuw een politiek statement maakte met haar nieuwe single ‘Chained To The Rhythm’.

  Check hierboven enkele hoogtepunten van de award show!

  Alle winnaars op een rijtje:

  British Album: David Bowie – Blackstar
  British Artist Video: One Direction – History
  British Male: David Bowie
  British Female: Emeli Sandé
  British Single: Little Mix – Shout Out To My Ex
  British Group: The 1975
  British Breakthrough: Rag’n’Bone Man
  International Group: A Tribe Called Quest
  International Male: Drake
  International Female: Beyoncé
  Global Success: Adele

  Thursday, 23. February 2017